Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är skapad av orden: Spindelväv Spektakel Känslofrid Rörd och Övervinna, som är de ord som jag gav Peter Stjerngrim i vårt diktsamarbete. Denna gång gör jag ett försök med mina egna ord....


Ett försök till . . .



Rörd i hjärta och själ

genomrörd på insida

syns ingenting utanpå


Spindelväva mig in i nästet mitt

sitta och beskåda

allt annat som sker runt omkring

vilja vara ensam

vilja avstå.


Övervinna hinder

göra gott

känslofrid av stora mått

inga mer vanligheter

tråkigheter.


Bara spektakel av egen sort

inom mig själv

inget utanpå

lugn och ro

inte ha brått.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-04 17:01



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tack för att du antog utmaningen, vännen ...
Det var ett klart intressant flöde du fick till
och det du förmedlar gör att jag bättre förstår
vilken innebörd orden du skänkte mig har för dig ...

2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker riktigt mycket om dina ord...går att smaka på länge...
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran