Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam i en värld full av fiender


regnbågens färg

Red are your blood.
Blue is your tears.
Pink are your lips.
White your face

My face is cold.
My lips are closed.
My tears can`t stop falling
My blood fall on the wallet.




Fri vers (Fri form) av ghostgirl
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-09-04 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghostgirl