Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför lämnar du mig :(


En ängel utan framtid

Ett blad, flera streck.
En tår faller
En blandning av blod
och tårar

Ett hjälplöst skrik
" jag vill inte att du lämnar mig!!!!"
Tårarna bara forsar
flickan fick inget svar

Som en vissen ros
en ensam flicka som står ute i
regnet och
gråter.

Om du visste att den tjejen
kan vara din vän, en ängel
men den ängeln är jag

en ängel utan framtid




Fri vers (Modernistisk dikt) av ghostgirl
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghostgirl