Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara pojkvän robert idag 2 mån 1 vecka tack för att du finns i mitt liv


Du kom in.....

Du kom in i mitt liv, lika vacker som en ängel.
Du blev hela mitt liv.
Dagar utan dig, saknar jag dig alldeles för mycket.

Dina pussar gör att jag känner mig älskad
Dina kramar vill att jag bara ska stanna hos
dig.

Om du inte hade kommit in i mitt liv
vet jag inte vad som skulle ha hänt.

Du var min bästa killkompis men blev min pojkvän.
Jag älskar dig
jag älskar dig tusen gånger om.

Jag kan gråta och skratta, prata allvar och le
Du är alldeles underbar och jag saknar dig så.

Du är som en plast ros för den kan inte vissna
och hoppas att vårt inte vissnar för du är
allt för mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av ghostgirl
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghostgirl