Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om olycklig kärlek. Är singel :( vi är inte ihop längre :'(


Spegelbilden av mig själv

Jag kan se dig själv i min spegel.
Lika glasklar som glaset på min spegel.
Vill inte tänka att allt är över, att min
Kärlek inte räckte.

Jag gråter över saker jag gjort
Jag gråter för våra minnen ihop
Jag kan se mig själv när jag ser dig
Lika skört som mina tårar som blänker
När du kollar in min spegel.

Du håller i en blänkande kniv
Den är lika skör och vass som
Mina tårar som faller, Medan jag kollar
mig i min spegel.

Du tog din kniv och slet ut mitt hjärta
Alla mina minnen,
Jag vaknade och jag stod fortfarande kvar vid spegeln.
Tog handen på hjärtat, hjärtat bankade.

Kärleken gör ont, Den kan svida
Folk säger att med tiden läker alla sår.
Det stämmer inte. Då kommer det bara nya.




Fri vers (Fri form) av ghostgirl
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-15 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghostgirl