Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Vera Gade med tack för inspiration. Läs dikten Stora förväntningar här: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1520523


Kan du höra...


... alla dörrar som öppnas?

Orddörrarna

För det är

Onekligen interessant
Vägen ner genom spalten
på väg mot ord som

Återkommande kakafoni
och tydlig fråntrattfilosofi

Nej

Det finns inget allvar i detta
Ingen tanke ingen djupdykning
i den inre svarta pölen

Det är mer en karamell
det där ordet

Litteraturspalt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den karamellen bör helst vara inte vara söt, utan hellre salt, besk och kanske lite sur också ...
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP