Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag är inte din

och du är inte min

men tillsammans

är vi något för varandra.

 

Vi är skapade av samma Gud

formade av samma liv.

Din verklighet

har varit min verklighet

och tillsammans 

skapar vi vår gemensamma verklighet,

 

Hur vi skapar

är vårt gemensamma 

ansvar.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-06 10:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och klokt skaldat
2012-09-06

    ej medlem längre
Börja "aldrig" en dikt, text, bok etc ..., med ett "jag". Det är som plus och plus blir minus. Det är bara så.
2012-09-06

  Chawa VIP
Vacker klang med djup i tanken!

2012-09-06

    ej medlem längre
Vacker dikt med budskap ...
2012-09-06

  walborg
Så klokt och sant
2012-09-06

  Ljusletaren
Dagens sanning som jag håller helt med dig om.
Hur fint och ömt vi skapar är upp till var och en.
/kram
2012-09-06

  Alva Johnsson VIP

Ömsint och varligt skrivit
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP