Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperation

Svettiga händer håller
I varandra hårt
Fukten blir halkig
Greppet lossnar
De försöker
Försöker hålla varandra
Kvar
För ingen skulle
Klara sig utan
Den andre
Men det finns inget
Hopp
Svetten ökar
Händerna glider
Ifrån varandra
I ett sista försök
Klamrar de sig fast
Desperat
I varandras
Lillfingrar




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 13:52



Bookmark and Share


  Robin V
Träffsäkert! Snyggt skrivet
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg