Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

En gång var inget,
sa de.
Det gjorde ingen skillnad att hon
skrek.
Skrek tills det enda
som var kvar,
var hennes undangömda själ.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-16 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg