Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

Utanför mitt fönster,
ser jag en hög med ben.
De skiftar i alla nyanser,
från brunt till grått till rött.

Utanför mitt fönster,
ligger det en ros.
Den är illa medfaren,
gammal och stel.

Utanför mitt fönster,
där ligger du.
Mellan rosen och benen,
som en sönderslagen relik.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-05 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg