Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landet som är


Skymningsgryning gryningsskymninG

Solen går ned allt tidigare
medan månen går mot nedan
bakom dungen på sluttningen


Rådjuren i skymningen
avtecknar sig mot solnedgången
Mörka silhuetter mot ljusare fond


Kråkfågelflocken flyger sina allt vidare varv
innan delar av den slår sig ned
på taket till det gula tegelhuset


Sedan sista duvan slutat kuttra
seglar stjärnbilderna fram
De materialiseras ur natten
sedan den nått sitt fulla djup


En klocka klingar fjärranifrån


Tystnar


Jag lyssnar
på tystnadens eko




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP