Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran cirkel

Vi virvlar
Vi snurrar
Allt går runt
Det skapar kaos
I omvärlden
Allting faller runt oss
Men vi står kvar
I vår cirkel
Av trygghet
Tryggheten
Som bara du kan
Ge mig
Vi står kvar
I vår form av kärlek
Medans världen rämnar
Det finns inget vackrare




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg