Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad.. längre...


Brinner




Jag brinner

förtärs inifrån och ut.

Jag brinner

sakta kvävs jag av
den tjocka röken

tårarna som sakta rinner ner
färgar mitt ansikte

med ränder



Jag brinner..

..inte ner


jag brinner



..inne




Helena 2012-09-06







Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 840 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-09-06 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark avslutning!
2021-03-09

    ej medlem längre
Här vankas det andnöd och beslutsångest kanske, väl flamberat och serverat i textform. Med en stänk av vemod, bravo.
2020-01-19

  Vigge
<3
2019-06-04

    ej medlem längre
När kärlekens låga är tänd går den knappast att släcka. Dem brinner, och brinner där inne.
2019-01-22

  Densen VIP
Vackert...talande...vemod... med en eld även inom mej, vi alla har nog det, bara olika sorters tändvätska:/ om jag nu kan uttrycka mej så;)
2013-10-03

  Bibbi VIP
Djupa saker det här att begrunda för mig.
2012-10-03

    Han som går långsamt i regnet
slutet är bara så bra, så bra
2012-09-27

  Quasimodo
Gillar den här och särkilt för sista strofen som får mig att haja till och tänka både före och efter!
2012-09-11

  Robert Jonsson VIP
mycket bra avslut..
2012-09-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
elden måste få brinna fritt
annars tar syret slut, kvävning sker
2012-09-10

  Heikki Hellman
Ett fängslande nödrop? Du ger uttryck för din bitterhet(?) eller ditt illamående (?)!
En lyckad beskrivning med endast några välvalda ord.
2012-09-09

  anits VIP
Mycket stark och berörande
2012-09-06

    ej medlem längre
Rader som berör mig

...starkt ...kram ...
2012-09-06

  Tarantaran
" quello che resterà?!?

-sembra un diamante" ;)

..bra känsla!

2012-09-06

    Birgersdotter VIP
Oj..stark text..berör
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW