Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansa på blommor

jag ska dansa på blommor
om jag tar mig i mål
jag ska valsa på trådar
traska på glas
sträcka mina händer som vinnaren vänder efter vinden
för att känna vindkyssen på ena kinden

jag ska dansa på blommor
taggiga som rakblad
jag ska valsa på stråkar
traska på tromboner
segertromboner
så länge mina händer är i luften får
dem flyga
segervisor fastnar i mitt hår
banden bränns
minnen sinar
minnen skapas
minnen är idag

jag ska dansa på blommor
rosor har taggar
men jag dansar ändå
så länge det är segerrosor
dansar jag på




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster