Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till nån man inte känner

I hjärtat,
Det gör ont

Tiden kommer
Vänner går,

Byter ut dig
Som skosnören.

Måste bytas ut
Till hösten.

Inga löften
Består.


Du är nyheter
Kroppen badar i stål

Två blåmärken, vänster axel snett till höger,
Jag räknar i smyg

Och vinden blåser
Rakt in under hudlagren.

Virvlar upp
Betraktande tankar

Jag har bytt ut dig
Som skosnören till hösten

Ett nytt
Blankt par

Vi skrattar i dur
Men i hjärtat.

Det svider
Jävlar
När knuten går upp.






Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-06 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds