Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvstrypt

Mattheten slår till när du minst anar det.
Lämnar dig sängliggandes,
Rastlös,
Bönandes efter inget.

Rätt blir fel och fel fortfarande fel.
Finn fem fel,
Men jag har hittat fler.

Gräver i marken men sanden faller tillbaka,
Gropen till Kina kommer inte ens
halvvägs.

Vrider täcket, snurrar sängen,
Lämnad rastlös
Stirrandes i taket.

Ge mig mer, mer av något nytt.
Kan inte inte andas,
Utan att kvävas,
Men kvävs gör jag nog inte
Bara halvstryps.






Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds