Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GeKås i Ullared

 

 

Jag tog fru och bil

och åkte glad i hågen

från Stockholm till Ullared

och GeKås där,

det är ju så billigt.

 

Efter fem timmar var vi där

inga i kön

men många i affären.

 

Oj så många billiga

och bra varor.

 

Sedan sov vi över på Choice hotel

uti Varberg stad,

jättebra hotel!

 

Nästa morgon

var vi i Ullared igen.

 

Lika bra och billigt

som dagen före.

 

Sedan tog jag bilen full 

av varor

och min fru 

och for hem igen.

 

Vårt besök var värt

den långa resan dit.

 

En sak undrar vi dock!

 

Men var, var Boris???

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-06 23:05



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Där har jag aldrig varit, lite för långt.
Bra att ni slapp köa och att ni fyndade ocm mådde gott.
/kram
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP