Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova - drömma


Stanna tiden är du snäll

håll kvar den i ögonvrån en stund till

röras om därinne under ögonlock

drömmandes en kort sekund kanske

som känns lång.


Det är knappt någon idé att sova

om man inte kan drömma

fördelen är

att välja sova

och drömma utan problem.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-07 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran