Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inmålad i ett hörn


Lidandets hemlighet

Lidandets hemlighet
är att inte berätta
något om denna hemlighet
för vem som helst.


Det är lidandets hemlighet.


Det hemliga lidandet.


Hemligheten om lidandet.


Hemligheten som lider.


Inmålad i ett hörn. Inmålad i ett hörn. Inmålad i ett hörn.


Hemligheten som lider.


Hemligheten om lidandet.


Det hemliga lidandet.


Det är lidandets hemlighet.


Lidandets hemlighet
är att inte berätta
något om denna hemlighet
för vem som helst.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2012-09-07 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP