Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär


Leta inte efter mer än du törs finna

luften är full av små mygg

trots kylan

blåbärsskogen är nästan urplockad




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-08 00:42



Bookmark and Share


  Engel
Jag får en isande känsla av dina ord.
Det är rysligt bra.
2012-11-24

  Maria T
Sök och du skall finna
2012-10-13

  Federico Romano
Jag skrev om min ciggar, på något sätt överförs känslan i något, för att bli tydligt
i den som tolkar metaforen, Brava!
2012-09-08

  Robert Jonsson VIP
tungt fyllt av metaforer till en, superbra text..
2012-09-08

  Alva Johnsson VIP
Första raden suverän. Visdomsord.
2012-09-08

  Sebastian Noll
Önskar att jag hade skrivit den själv.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran