Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen

I duschen
Strålar
Varmt vatten
Över kroppen

Men jag är rädd
Att midvintern
Bitit tag i själen
Går inte att skölja bort




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 291 gånger
Publicerad 2012-09-07 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds