Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

Kisar fram
Under trötthetens
Bylsiga lager
Kompakta av brist på sömn

Letar
Men hittar bara
Ingentingets någontinghet
Från mellangärde
Till skuldra

Less nu
Men mässrösterna
Ekar bönen i stämmor
Don't you ever give up




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 21:35



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
"Ingentingets någontinghet
Från mellangärde
Till skuldra "

Åh så talande känsla!
Som en slags fylld intighet.
Vackert vackert.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds