Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Vi simmar över svart sjö
Spruckna själar som läcker in vatten

Ovanför är himlen sluten
Kvällen har stängt oss ute

Men någon har strösslat ljus i hallen
Stjärnorna
Och i djupet finns öskaret.




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna når nya dimensioner.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds