Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är bara jag, i tankarna

I mina tankarna

är jag ensam

Och en ensamhet

som jag trivs i.

 

Du kan inte komma in

i mina tankar

även om du

så betalar inträde.

 

I mina tankar

kan jag göra allt

som jag inte kan annars.

I tankarna får jag vara

mig själv,

bara vara.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-07 22:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt. Håller med Dig till fullo.


2012-09-08

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Bra formulerat. Så kan det definitivt vara, det finns en frihet i tanken. Fick mig inspirerad till att beskriva tankar ur ett annat perspektiv (se "havande")
2012-09-08

  walborg
Klokt att värna om den enda verkliga frihet vi har - inom oss själva
2012-09-08

  anits VIP
Så vackert skaldat
ensamhet är skönt när den är självvald
2012-09-07

  Chawa VIP
Visst är det skönt att få ha sina tankar helt ifred!
2012-09-07

  alvan
Och så måste det ju vara! Sitt eget jag behöver man ha tillträde till, utan vare sig förklaringar eller ursäkter...
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP