Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Människan är
onaturlig

Talar med
trädet

För att få
kraft




Fri vers av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-08 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är sant. Fynfig text.
Blev lite full av skratt,
det var så naturligt.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea