Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blinkning


Utanför mitt fönster
det fladdrade till

En liten fågel
tittade in

Så vacker
din dräkt är

Grönt och gult
skimrande

Du tittade på mig
som är så grå

Dina ögon
glimtade till

En blinkning
du mig gav

Ett leende
jag dig gav

Med lätta vingar
steg du mot skyn

Drömmande
jag står kvar




Fri vers (Fri form) av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-09 05:08



Bookmark and Share


  Therés
Så vackert.

2022-09-05

  Kajan VIP
Magiskt ögonblick beskrivet så klart.
2020-11-09

  siv birgitta.a. VIP
det är fint .hos mig tittar fåglarna in .sticker när dom ser katterna
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea