Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

Inget nytt
under solen,
att pengar går före
liv
Makten
trampar på




Fri vers (Fri form) av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-10 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea