Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor Igelkott


Hej
människa

Tack
för omtanken

God föda
du gav

Året lider
mot sitt slut

Försökte skydda
de små

Några
gick förlorade

På vägen
och i elden

Människans
framfart

Smyger mig in
i mitt vinterbo

För vila
och ro

Återhämtning
till nya krafter

Så nära
min kära

Kanske vi ses
nästa år

Kanske
kanske ....




Fri vers (Fri form) av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-20 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea