Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra



Snöstjärnor
med solglitter
smyckar
mitt hår

Rosor på kinden
av friskheten jag får
Ett vinterparadis
nu rår

Tyst jag går
och följer spår
Gnistrande granar
jag spanar

Hör en skällning
som varnar
Stilla
inför mitt öga du står

Din vackra gestalt
är mig när
Förtrollad jag är
I det sköna du klär

I den ljuvliga
stunden nu
Finns bara
jag och du


























































Bunden vers av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-07 05:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det vackra bor i dina ord.
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea