Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven men ändå inte övergiven

Vänner jag känner

är plötsligt tysta,

vad har jag gjort?

Vad har jag sagt?

 

Ingen säger längre någonting

ingen kontaktar mig inte längre.

 

Man är ensam utan vänner

som tur är 

så finns det en vän

Som aldrig sviker,

som aldrig överger.

En som säger " var inte rädd"

ja, Han överger inte!

Oavsätt vad jag gjort

eller sagt.

- - - - - - - - -

Vänner som överger

är deras förlust

och min vinst.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-08 11:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skrivit, människor må överge
Han gör det aldrig
2012-09-08

  Magica VIP
De som gör så är inga vänner ändå.
Kram
2012-09-08

  walborg
Smärta som kan locka en att fylla i tomrummet med tankar som kanske inte är rätt ibland
2012-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant skrivet..."Han överger inte"...
2012-09-08

  Pirjo VIP
livet går i vågor på alla plan, du gör aldrig fel...
2012-09-08

  Bibbi VIP
"Vänner må komma vänner må gå. Vännen den bäste stannar ändå. Han är mig nära, han skall mig bära. Städs vid min sida stå."...lärde jag redan som barn och är för mig lika högaktuell idag.
2012-09-08

    ej medlem längre
Bra!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP