Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens inverkan

Blodet snurrar runt
Smeker insidan
Av mina kinder
Utanpå är det hett
Hettan stiger
Fortplantar sig till resten
Av kroppen
Nu lyser hela min kropp
Röd
Av din närhet
Dina fingertoppar är
Märkligt men skönt
Kalla på mina heta kinder
Luggen sveper du bort
Med tummen
Du ler ditt leende
Och jag är
Förlorad




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 12:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt skön skrivelse
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg