Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två första raderna är skrivna av Katarina Gäddnäs på skrivarkurs i Vårdö 08.09.2012.


Andas

Jag steg ut på trappan och tog ett djupt andetag. Höstluften var frisk och klar. Nu var det över. Allting var över.
Lättnaden blandades med skuld. Jag visste jag borde känna glädje. Den enorma glädjen. Jag hade klarat mej. Men skrattet lyste med sin frånvaro. Inte det minsta lilla glädjetjut hördes. Inte det minsta lilla leende på mina läppar.
Jag känner skuld. Tomhet fyller min kropp.
Allting är över innan jag förstått att det börjat. Eller är det över? Jag andas ännu djupare, håller andan länge, och undrar. Undrar varför. Andas, andas, andas.




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-08 16:23



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
ibland räcker det med att andas..
fint
2012-09-08

    ej medlem längre
Ibland orkar man
bara inte vara glad.
Även att man egentligen ska.
Fint skrivet,
och passande bild till.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten