Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virgo Maria

Memoarer, O piissima Virgo Maria

Denna helg firar vi Maria,

Jesu moder födelsedag

Många gånger  glömmer vi vanliga 

kristna, bort Maria?

Vi tillber Gud och Jesus

men inte dig Maria.

Men du är lika viktig

för oss 

för du födde din som

Vår Frälsare!

 

Tack Maria

att du tog på dig 

detta stora ansvar

I fortsättningen

kommer jag 

att ta med dig i mina tankar.

när jag tackar Gud!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-08 18:16



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Läste förra veckan om hur viktig Maria är plus att hon tillbeds i alla olika religioner men då med andra namn. Artikeln om Maria var mer än intressant. Fast jag antar att ni som tror på Gud Fader kanske inte håller med om allt?!?! Hittade artikeln i tidningen Nära ... där en kvinna som skulpterade Maria hade forskat på ordentligt om henne/ kram
2012-09-10

  anits VIP
Så vackert skrivit om Maria, som jag alltid
haft i mitt hjärta
2012-09-08

  walborg
Tack för denna fina text om Maria som vi lutheraner inte vanligtvis tar vara på
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP