Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån dag när örnar på himlen ses


Jag skriver poesi nästan varje dag
När jag inte njuter av Örnhjärtas behag
Det rör sig om stort och smått
Om Sol Drutten och Törnrosaslott

Jag är en riktig urkommunist
Tycker Marknaden är trist
Mest älskar jag förstås min fru Örnhjärta
- även om hon ibland förorsakar mig smärta

Jag tänker att det vore trevligt att ses
Nån dag när örnar på himlen ses
Kan vi inte ordna en rolig fest
Utan att tävla om vem som är bäst

Claes




Fri vers av claes fredelius
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-02-09 17:42



Bookmark and Share


  Propella
Vad sägs om poeterträffen i göteborg den 25:e? :-)
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius