Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Densitet

Förälskelse
I en flytande Irish Coffee mix av svart och vitt. Fördunstningsbar.

Kärlek
Som i en marmorisering, med högre hållfasthet.

Till sist
Ett mellanting. Som en klibbig seg massa. Två kådavarianter vars rörelser ingen kan förutspå. Opålitligt, men den absolut mest flexibla formen. Där ska vi befinna oss.




Fri vers (Fri form) av JLempke
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-09-09 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLempke
JLempke