Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dotter

Dotter
Jag låter dem aldrig smälta ner dig
Jag skaffar dig platinavisir
Dotter
Skalla dem
Vrid av dem huvudet om de ser snett på dig
Inte bokstavligt dotter - mentalt
Dotter
Det är inte en värld av Skalman´s, Mumintroll och parfymerade ängsmarker
Inte på något sätt. Det är en sirapssliskig kvicksand där det bjuds på mjukglass med taggtråd runt. Allt för att invitera skadan till VIP-läktaren
Men, dotter
Inget kan hindra oss från att manifestera varandras stolthet
Det är VI som ska ta stegen fram till svikten
Våga spräcka ytan med en karta över orsakerna tatuerade på ryggen
Dotter
Min enda och mest önskade dotter
Det här är inte vår undergång. Nära dig går jag aldrig itu




Fri vers (Fri form) av JLempke
Läst 273 gånger
Publicerad 2012-09-17 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLempke
JLempke