Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankdamm

Ska bli en anka, som tappar fjädrar, som fyller kuddar, som ger dig sömn.
Som ger dig kraft, som tar dig framåt, så att du växer, så att du vågar.
Vågar vakna, gå ut i världen, visa upp dig, köpa hus.
Ett hus med dammar där ankor simmar, som tappar fjädrar, som...




Fri vers (Fri form) av JLempke
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-09-17 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLempke
JLempke