Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemfärd

Kräver det högsta av bud av dig. Inget mindre än ett sakrament. Därför måste jag släcka mina relationskrediter och rengöra vår livspark från mitt avfall. Förbereda vårat hem, föreställa mig dess armeringsjärn. Fylla våra drömmar med siden, myrra och guldregn.

Vi är passivt redan aktiva. Vi finns. Om vi bara undviker currykorsen hittar vi oss. Jag begär ett rätt komplext mirakel av dig. Kärlek vid första känslokastet och livslång synonymitet. Kom hem älskling, sakralt och förlåtande. Ät mig välkryddad.




Fri vers (Fri form) av JLempke
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-09-09 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLempke
JLempke