Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt detta


Låt oss byta ansikte och gråhet
Låt oss byta ord och smärta
Låt oss byta blod och längtanstörst
Låt oss byta hunger med de omätta

Låt oss lägga våra gravar lika
Låt oss lägga sagor i en skål av rött
Låt oss lägga jag och du vid sidan av
Låt oss lägga in och ut

Låt oss allt detta 

När sedan natten kommer
Seglar piratskeppen över aftonhimlen
Dricker du min lust i blomsterlunden
Somnar jag i din längtan
Vaggad varligt av dina ord




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP