Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otröstlig hunger

ständig hunger
efter någonting annat
som under den gasande solen
och allt du erbjuds
är något ännu varmare
och allt du suktar efter är en
iskall drink




Fri vers (Fri form) av Ladyblack
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-09-09 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack