Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå

Stå för det du skriver. Skriv om det du står för.
Förstå det du står för. Förför där du står.
Först då syns ordet förstånd, förstås.
För i din vokaldans. Förstått?




Fri vers av JLempke
Läst 152 gånger
Publicerad 2012-09-10 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLempke
JLempke