Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för lite ljud, och jag kunde inte tänka. bort med mina emotioner. önskan slår inte in om du säger den högt men jag gillar att prata.
i en ny stad på en ny plats. allt löser sig sen.
jag var alldeles särskilt naiv. när himmelen tog mina ögon kunde jag inte gråta. och på små gator bland krokiga hus betraktar jag folks röster i stället för ansikten. jag viskar om natten i en säng som inte är mjuk men inte heller hård "jag vill ha det tillbaka".

att sakna är min största talang. men nu ser jag det jag inte visste. och tillfredsställelsen smeker min arm vid rara tillfällen. en tröst i ett träsk av kanske.





Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna tröst av kanske är kanske den vackraste av tydlighet. Mycket fin text.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds