Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänd

Bränna i lungorna
Nervositeten en kannibal
Spetsar mig på gaffel
Inifrån

Sitter ensam
Med alla ljusen tända
I mörka skiftningar
Fläktar rädslan

Vill höra
Förtröstans ljuva lögner
Bomullsord och
Silkesblad

Det ärliga
Doppar i grytan
Skållar mig levande
Frustar rök

En öppen famn
Men sängen är tom
Jag och ensamheten
Biter naglar




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig text!
2012-09-10

    ej medlem längre
inifrån.... lysande!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds