Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd

En nebulosa
med stoff
av glossiga modemagasin
och Tranströmska ord.

Försöker stapla
den sköraste av renhet,
krispiga vinteräpplen,
och stjärnfall.

En pedestal
att leva på
där kylan
förför den bleka huden.

I rörelse
någonstans
mellan Vintergatan
och Lyckliga gatan


sitter fast.




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds