Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koloni

 

En samling.
Av intet. Lagd och böjd.
Obegriplig. Hela vägen in.
Vrider mot. Hakar samman.
Inbördes. Skramlande.
Sökande. Likhet.
I. Tomrummet.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-10 21:31



Bookmark and Share


  DrZappa VIP
power...gillar när språket är avskalat, naket och rakt på - nice!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP