Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är

Rösterna
Inom mig
Kommer på natten
Liksom bilderna
Från svunna tider

De är skuggor från ett förflutet landskap
Som ter sig allt blekare
Men de finns där som minnen
Som format mig till den
Jag är




Fri vers av AA VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-09-11 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP