Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu får det vara nog!

Finns tyvärr en del här inne som tycker om att kritisera andras alster negativt hela tiden, blir så förbannad på sådana personer, vad ger dem rätten till att förlöjliga och kritisera om vad vi skriver , om våra egna erfarenheter och känslor??

Vilka ämnen vi väljer är fritt och har oftast personliga delar bakom sig, vill man skriva om kärlek och änglar så är det fritt, vill man skriva om döden och krig är det också fritt, vill man skriva om erotik och älsgskog så är det upp till var och en utan att andra ska behöva förlöjliga och kasta en massa negativ kritik över det.

Vad ger dem rätten till att döma andra??

Ödmjukhet och ett öppet sinne är en viktig egenskap innan man går in och kritiserar tycker jag finns inget rätt eller fel i det man skriver.

HA en underbar vecka och höst alla underbara själar
KRAM /Lasse




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-12 09:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med dig, man väljer vad man vill läsa och gilla, besserwissers finns det gott om här, dom finns överallt, konsten är fri !!!
Tack du underbara själ, skriv på, över och förbi dessa personer ;)
2012-09-24

  Ninananonia VIP
Håller med dig ... till 100 procent...
ha en fin vecka kram
2012-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett ord i
rättan tid
sprid ljus
och frid med din
kommentar sen en
du för evigt har!
2012-09-13

  anits VIP
Mycket bra skrivit håller helt och fullt med dig
man väljer själv hur och om vad man skriver
den som inte tycker om det behöver inte läsa
Kram!
2012-09-12

  NågonAnnans
Håller med dig helt och fullt Lasse! Det som kommer ner på pränt är ofta något som vill ut och vad det sedan handlar om har ingen annan rätt att förlöjliga eller fördöma... Kram!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin