Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal


Min kropps mjukhet
i sammetsstol
en fots vippande
ett leende och skratt

Din fot mot min
dina hopp mellan tankeflyg
ditt inuti som glimtar
så hattvackert

Samtalet
en vandring 
bland horisonter
och nära nära 
fint böljande mellan oss

En återbörjad historia




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-12 11:25



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Älskar varje ord och intrycket de gör.
2012-09-12

  Tarantaran
Vilken härlig lätthet
och skönhet....
en njutbar..
metamorfos!?
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP