Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se ovan


Angående mitt skriveri

Har sån skrivarlust men har barnen hemma så svårt att sitta o bara låta tankarna vandra för att få ner dem på pappret om man säger så. Men får massa ideér och uppslag i huvudet. Ska skriva mer i helgen har jag bestämt mig för. Sedan ska jag lägga in lite av äldre dikter med, som jag har skrivit.




Dagbok av Upplandspoeten
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-09-12 11:45



Bookmark and Share

  Upplandspoeten