Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående vad som hänt i vår huvudstad sista veckan.


Stockholm lider

Vad är det som händer i vår vackra huvudstad, när förort på förort blir besudlad och våldtagen.

Glassplittret skär in i fötter liksom hjärtan, jag känner smärtan i Sveriges själ, när de trampar ,raserar och krossar, vår vackra stad.

Poliser rad om rad kan inte stoppa deras hat. Nu måste våra Politiker stå sitt kast och ta sig till sans och använda deras makt.

Att få stopp på det som sker i rikets första stad annars får bråkmakarna mer makt och mer bilar och restauranger gå till slakt.

Nu får Politikerna ta sitt ansvar vi så tryggt lagt i deras händer och visa att vi gjort rätt val. Ta hand om denna farsot så var människa kan gå säkert och tryggt från Söder höjder till Råsundas gamla palats i norrort.
Ta nu till sans och vett och ställ allt rätt.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 15:57



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vi måste alla hjälpas åt, det händer här i Örebro också.
2013-05-28

  Magica VIP
Viktig text! Ja jag hoppas de inser allvaret av vår högerpolitik nu och försöker tänka till en gång extra och göra något omgående, det finns orsak till att människor blir så sargade, även om saker som gjorts är fel, allt hänger samman... Måtte det vända nästa val 2014!
2013-05-27

  kjell-åke bearfoot VIP
Du har så rätt, men det viktigaste av allt är att ge alla ett skäl att leva.....med 0:- i plånboken utan någon grundtrygghet som t.ex utförsäkrad skapar vi medvetet mänskliga bomber......Läs mitt brandtal på min 2:a diktsamling finns att läsa på utgivet matrial......känner mig som en spågubbe.......
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten